Laptops leerjaar 1

Op Het Westeraam dagen we je uit om de beste versie van jezelf te zijn, voor nu én in jouw toekomst. Op een levendige school, waar we je écht zien en waar we samen leren. Op een vmbo-school waar we je nóg nieuwsgieriger maken en je leren de wereld te ontdekken. Zo ervaar jij wie je bent, wat je wilt worden en wat jouw talenten zijn.  #gewoondoen  

Op onze school geven we WereldOnderwijs. 

We nemen je mee naar de wereld van morgen. Welke kennis, vaardigheden, kwaliteiten en talenten heb jij nodig om aan die wereld mee te doen?  We dagen je uit om dat zelf te ontdekken. Wij geloven dat leren pas écht leuk is, als je wat je leert meteen in de praktijk kunt toepassen. Je maakt daarom kennis met ons Wereldonderwijs: de 8 werelden van Het Westeraam. 

Deze werelden zijn gekoppeld aan zaken waar jij nu en in de toekomst mee te maken krijgt. Je gaat er veel over leren, wat je ook tijdens je opleiding na het Westeraam gaat helpen. Zo weet je wat er in de wereld speelt. Je kunt de werelden ook zien als thema’s die centraal staan in ons onderwijs. We maken het onderwijs daarmee nog wat levensechter. 

Jullie krijgen, om het wereldonderwijs mogelijk te maken, allemaal een gloednieuwe laptop om te gebruiken voor jullie studie. Dit is een geweldig hulpmiddel dat jullie zal helpen bij het leren en ontdekken van nieuwe dingen. Maar vergeet niet, met grote kracht komt grote verantwoordelijkheid! Het is belangrijk dat jullie goed voor deze laptops zorgen. Ze zijn niet alleen waardevol, maar bevatten ook veel belangrijke informatie. Hier zijn een paar tips om jullie te helpen: 

1. **Behandel de laptop met zorg**: Vermijd eten of drinken in de buurt van de laptop. Zorg ervoor dat je hem veilig opbergt als je hem niet gebruikt. 

2. **Gebruik de laptop verstandig**: Gebruik de laptop alleen voor schoolwerk en andere educatieve doeleinden. Vermijd het bezoeken van onveilige websites of het downloaden van onbekende software. 

3. **Respecteer de privacy van anderen**: Probeer nooit toegang te krijgen tot iemand anders zijn account of persoonlijke informatie. 

Bovendien is er een gebruikersovereenkomst die jullie allemaal moeten volgen. Dit is een set regels die ervoor zorgt dat iedereen de laptop op een veilige en respectvolle manier gebruikt. Het is belangrijk dat jullie deze overeenkomst lezen en begrijpen. 

Wij maken gebruik van Signpost om te zorgen dat de laptop bij jou komt en zij zorgen er ook voor dat jouw laptop gerepareerd wordt als deze kapot is. Via de link hieronder en de code die jij of jouw ouders en/of voord hebben gekregen kan je een laptop bestellen. 

Webshop Signpost