Leerlingen / Werkweek 2018

Algemene informatie

Op deze pagina vindt u informatie over de werkweek 2018.

Woensdag 8 november 2017 was er een algemene informatie avond. De presentatie van deze avond met alle informatie kunt u hier downloaden

Voor vragen kunt u contact opnemen met onderstaande contactpersonen:

J. Broeder thuiswerkweek (nog plaats)
Dhr. Akat survival (in overleg)
Dhr. Jansma Londen (vol)

Inschrijving

Inschrijven kan door middel van onderstaand inschrijfformulier. Bij dit formulier hoort een uitleg brief. Ook die is hieronder te downloaden.

De inschrijving start maandag 11 december 2017. Inschrijfformulieren die voor die tijd worden verstuurt of afgegeven worden niet geaccepteerd.

De brief en inschrijfformulier zijn aan de leerling mee gegeven en via de mail aan alle ouders verstuurt.

Begeleidende brief inschrijfformulier werkweek 2018
Inschrijf en toestemmingsformulier werkweek 2018

Informatie over visa voor Groot Brittannië

Website informatie over visum

In de tekst staat dat leerlingen van buiten de EU geen visum nodig hebben als ze met een schoolreis meegaan en de school een leerling lijst meeneemt. Echter dit biedt geen garanties tot toelating hebben wij ervaren. Vandaar dus dat een visum noodzakelijk is.

Mocht u het vermoeden hebben dat uw kind een visum nodig heeft neem dan contact op met dhr Jansma.

Leerlingen die de Nederlandse nationaliteit hebben, dit staat op je paspoort of identiteitskaart, hebben geen visum nodig.

Wat moet ik doen als ik medicijnen wil meenemen naar het buitenland?

Gebruikt uw minderjarige kind medicijnen die onder de Opiumwet vallen? Deze medicijnen (opiaten) mag je alleen met een speciale verklaring meenemen naar het buitenland. Je riskeert strenge straffen als je de regels overtreedt.

Voorbeelden van medicijnen die onder de Opiumwet vallen zijn:sterke pijnstillers; slaap- en kalmeringsmiddelen zoals valium of Segesta; ADHD-medicatie zoals Ritalin of Concerta; medicinale cannabis.

Lees op deze website verder.