Algemene info / Organisatie

Het Westeraam is een school voor de basis-en kader beroepsgerichte leerwegen van het vmbo. Als leerling op onze school word je in vier jaar goed voorbereid op je vervolgopleiding in het mbo.

Wij zijn een kleine school waar iedereen elkaar goed kent, waar aandacht is voor jou als persoon en waar je verantwoordelijkheden krijgt.

Wij proberen om ons onderwijs te laten aansluiten op de maatschappij zodat je goed voorbereid bent op je toekomst. Onze partners zijn hierbij bedrijven en instellingen in de gemeente Overbetuwe en omgeving.

Schoolleiding

De schoolleiding bestaat uit een directeur en twee afdelingsleiders. Onze directeur is Marieke Peppelman. Zij is tevens directeur van het Maarten van Rossem. De afdelingsleiders besturen elk een van de twee afdelingen: onderbouw en bovenbouw. Elke afdeling bestaat uit ongeveer 20 docenten en 200 leerlingen.

111916
Conny Haukes
Afdelingsleider onderbouw
c.haukes@hetwesteraam.nl

110619

Jan Broeder
Afdelingsleider bovenbouw
j.broeder@hetwesteraam.nl

Quadraam Elk talent telt!

Wij zijn onderdeel van de Gelderse Onderwijsgroep Quadraam. Onder Quadraam vallen dertien scholen voor voortgezet onderwijs in Arnhem, De Liemers en Overbetuwe. Quadraam staat voor een compleet en kleurrijk aanbod van kleinschalig voortgezet onderwijs van hoge kwaliteit. Leerlingen en hun ouders kunnen daardoor kiezen voor een school die het beste bij ze past. Daarmee wil Quadraam leerlingen alle kansen bieden voor de wereld van morgen.