Welkom bij de
open dag van
Het Westeraam

Zaterdag 23 januari was onze open dag. Via een livestream hebben wij onze school laten zien. Van deze livestream hebben we een leuk filmpje gemaakt. Wil je onze school alsnog of nog eens bekijken, klik dan op het filmpje hiernaast. Als je nog vragen hebt over onze school dan kan je ons mailen via info@hetwesteraam.nl , bellen op 0481-362930 of appen via de knop hieronder.

Heeft U hulp nodig bij de digitale inschrijving? Gebruik de whattsapp functie op deze site. Lukt het door omstandigheden niet de inschrijving digitaal te verzenden, neem dan per mail contact op met adminstratie@hetwesteraam.nl of telefonisch met onze school. Er wordt dan een papieren versie opgestuurd.

In gesprek met een docent

dagen
uren
minuten

Hoi Groep 8-er!

Waarschijnlijk heb je onze informatiefilmpjes gezien en misschien heb je ook onze online Open Dag bezocht. Toch kan het zijn dat jij en/of je ouders/verzorgers nog vragen hebben die je graag zou willen stellen. Hier hebben we op Het Westeraam iets voor bedacht:

Op donderdag 4 maart willen we jullie de mogelijk bieden om met docenten van onze school in gesprek te gaan om jullie vragen te stellen. Dat kan vrij eenvoudig via het programma Microsoft Teams. We zullen hiervoor een sessie in de middag (vanaf 15:00u) en in de avond (vanaf 18:00u) organiseren.

Lijkt het je leuk om hieraan deel te nemen? Stuur dan een e-mail aan info@hetwesteraam.nl met daarin je naam en een voorkeur voor de middag of avond. We zullen je daarna een persoonlijke uitnodiging sturen met daarin een link naar Teams.

Tot ziens op 4 maart!

Korte informatiefilm