Actueel / Nieuws

Boost Yourself

26 maart, 2021

Vind je het lastig om in deze onzekere periode gemotiveerd te blijven? Voel je je sneller gestrest of eenzaam? Je bent niet de enige. Veel tieners worstelen hiermee. Speciaal daarom heeft de Q-highschool in samenwerking met de Quadraam-scholen het Boost Yourself-project bedacht.

In 8 weken word je zelfverzekerder, leer je beter plannen & feedback geven en maak je vrienden. Extra fijn: als leerling van een Quadraam-school kost het jou niets. Iets voor jou? Bespreek het met je ouders en/of je mentor. Meer informatie en aanmelden: www.q-highschool.nl


School woensdag 10 februari weer open

9 februari, 2021

Omdat de weersomstandigheden weer beter zijn geworden zijn we vanaf woensdag 10 februari weer open voor de lessen in school voor de examenkandidaten, voorexamenkandidaten en de opvanggroep. Voor andere groepen blijven de lessen online. Lessen zijn volgens rooster in Magister.


Presentjes open dag

9 februari, 2021

De presentjes van de Open Dag laten door het slechte weer en de fysieke sluiting van de scholen nog even op zich wachten. Ze komen eraan, want… beloofd is beloofd!


School gesloten ivm weer

8 februari, 2021

Dinsdag 9 februari zijn wij gesloten in verband met de weersomstandigheden. Alle lessen zullen online plaatsvinden. We hopen dat woensdag 10 februari de school gewoon weer open is.

De school is alleen via de mail de bereiken via info@hetwesteraam.nlĀ 


School gesloten ivm weer

7 februari, 2021

Maandag 8 februari zijn wij gesloten in verband met de weersomstandigheden. Alle lessen zullen online plaatsvinden. We gaan ervan uit dat dinsdag 9 februari de school gewoon weer open is.