Actueel / Nieuws

Van de politie

29 december, 2020

GAMEN MET DE POLITIE

Eindejaarscup 2020 – FIFA21
Heb jij altijd al je voetbalskills willen laten zien tijdens een potje FIFA21? Dan is dit je kans: durf jij de uitdaging aan? Doe dan mee aan de eindejaarscup 2020 op 29 en 30 december! Word jij dit jaar de winnaar van jouw gemeente, dan strijd je mee op 31 december om FIFA-king van Nederland te worden.
Meld je aan via: https://bit.ly/38wJl0q
Alle lokale winnaars krijgen een prijs en op 31 december spelen alle winnaars van de verschillende gemeentes voor de hoofdprijs: een nieuwe Playstation 5. Dit is ook te volgen via de livestream op Twitch (kijk voor de Twitch-kanalen op de portal).

https://m.facebook.com/gemeente.overbetuwe/photos/a.332262303582136/1950383285103355/?type=3&sfnsn=mo

Dit jaar is alles anders. Ook met de jaarwisseling. Hoe breng jij de jaarwisseling door?
Samen met het gezin of met één of twee vrienden sporten, muziek maken, online pubquizen of bordspellen spelen?
We zitten allemaal in hetzelfde schuitje. Verknal het niet voor jezelf en elkaar!

https://youtu.be/wufkGjcAAQQ


Telefoon storing

9 december, 2020

De storing is verholpen.


Telefoonstoring

9 december, 2020

Helaas worden we op dit moment geplaagd door een storing in de telefooncentrale en zijn wij per telefoon niet goed bereikbaar.

U kunt ons bereiken via de mail. Info@hetwesteraam.nl

Onze excuses voor de overlast.


Afsluiting van de Kampsestraat Elst (oprit viaduct over de N325)

26 november, 2020

Vanaf maandag 30 november tot en met vrijdag 4 december is de Kampsestraat Elst (oprit viaduct over de N325) afgesloten om onderhoud uit te voeren aan het asfalt en de berm. De afsluiting geldt ook voor fietsers, deze zullen dus om moeten rijden via de Sillestraat en Aamsestraat. De omrijdroute

De uitvoerder begrijpt dat dit een behoorlijk stuk omrijden is maar het is een relatief smalle weg zonder berm welke in een behoorlijk steile helling ligt. Tijdens de uitvoering van deze werkzaamheden wordt groot materieel ingezet en het is te gevaarlijk als daar fietsverkeer tussen door rijdt of eventueel met de fiets aan de hand loopt.


Voorbereiding mondkapjesplicht

16 oktober, 2020

Beste leerling,

Je hebt het vast ook gehoord van minister-president Rutte: binnenkort is het op middelbare scholen verplicht om een mondkapje te dragen. Tijdens de lessen mag het af. De Eerste Kamer vergadert hier op 26 oktober over. Kort daarna zal de mondkapjesplicht officieel ingaan. Vooruitlopend op deze landelijke plicht verwachten we jou op de eerste schooldag na de herfstvakantie al met een mondkapje op school te zien. Zo doen we er alles aan om jouw docenten te beschermen en het onderwijs door te laten gaan. Het blijft voor ons allemaal wennen, maar samen gaat het ons lukken, daar zijn we van overtuigd. Fijn als we op je kunnen rekenen.

Geniet van je vakantie en tot daarna!

Hartelijke groet,

Marieke Peppelman

Directeur

20-42 HW Brief lln voorbereiding mondkapjesplicht
20-42 HW Brief ouders voorbereiding mondkapjesplicht